• Сравни

  • Филтър

  • Промоции

  • Последно разгледани

   Няма открити резултати
  • Станете фен

   • Общи условия

    Уважаеми Клиенти,

    Общите условия уреждат търговските взаимоотношения между ползвателите на онлайн магазина www.3pc.eu, наричани за краткост по-долу „ПОТРЕБИТЕЛИ“ и "ИветНикол Комерс" ЕООД, като негов собственик. Тези общи условия представляват договор за покупко-продажба между "ИветНикол Комерс" ЕООД и потребителя. Използването на сайта и/или услугите на "ИветНикол Комерс" ЕООД, предоставени чрез него, ще означава, че потребителят се е запознал с настоящите общи условия за ползване и е приел да ги спазва. Администраторите на онлайн магазинa имат право при неспазване на настоящите условия за ползване и нарушаване на етиката, да ограничат незабавно и без предупреждение достъпа на нарушителите.

     

    Защита на личните данни. Регистрирани и нерегистрирани потребители.


    В онлайн магазин www.3pc.eu потребителите могат да бъдат регистрирани и нерегистрирани, като всеки един потребител, независимо дали е регистриран или не, има право да закупи избраните артикули.

    Всички потребители (регистрирани и нерегистрирани) при подаване на поръчка доброволно предоставят свои данни (име, фамилия/ търговска фирма, адрес, пощенски код, телефон, е-mail адрес, ЕИК/ Идентификационен номер, ИН по ЗДДС, МОЛ и др. "ИветНикол Комерс" ЕООД гарантира, че тези данни няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт и за установяване на контакт с клиента при необходимост от уточняване на подробности за постъпилата поръчка и начините за нейната доставка и заплащане. "ИветНикол Комерс" ЕООД няма да използва тези данни или да ги предоставя на трети лица за рекламни и/или промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

     

    Защо да се регистрирам? Каква е разликата между регистрирани и нерегистрирани потребители?


    1. В случай, че се регистрирате, вашите данни ще бъдат съхранявани от "ИветНикол Комерс" ЕООД само и единствено с цел улесняване при последващо използване на онлайн магазина, като фактурните данни и адрес за доставка ще се попълват автоматично. Ако сте нерегистриран потребител, при всяка следваща поръчка ще се наложи да попълвате данните отново. Съобразно Закона за защита на личните данни, всички регистрирани потребители могат да променят своите данни, както и да изискат от "ИветНикол Комерс" ЕООД  да бъде закрит потребителският им профил.
    2. Специална търговска отстъпка от посочените в сайта цени могат да ползват учебни заведения и корпоративни клиенти за определени категории продукти и постигнат оборот. Тези отстъпки ще се визуализират само след регистрация в сайта, одобрение от администратор и последващо влизане с избрано от вас уникално потребителско име и парола. За калкулиране на отстъпка във фактура, изискването е фактурата да бъде издадена на учебно заведение/ корпоративен клиент или доставката да се осъществи на адрес на учебно заведение/ корпоративен клиент.


    Потребителят е отговорен за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване им. Потребителят е длъжен незабавно да уведоми "ИветНикол Комерс" ЕООД  за всяко неправомерно използване на неговото потребителско име и парола или при опасност от такова използване.

     

    Работно време. Начини за плащане. Срокове и доставка.

     

    Сайтът www.3pc.eu работи непрекъснато 24 часа в денонощието, така че поръчки могат да бъдат направени в удобно за потребителя време. Работното време на офиса на Проектор.БГ ООД за поръчки и справки по телефона е:


    Понеделник - Петък

    9:00 – 17:30 ч.


    "ИветНикол Комерс" ЕООД предлага няколко начина за заплащане на поръчаните продукти - в брой (в магазина на фирмата), с наложен платеж (заплаща се на куриера), с банков превод (на базата на издадена фактура) и покупка на стоки чрез кредит CrediGo (кредита се отпуска на място в магазина). Можете да прочете подробно за всека една от предоставените възможности на страницата "Методи за плащане".


    Всички цени на стоки и услуги, публикувани на сайта, са в лева с включен 20% ДДС.


    Препоръчително е преди заплащане по банков път да се изиска потвърждение за наличност на продуктите от служител на "ИветНикол Комерс" ЕООД. Наличностите се обновяват постоянно, но е възможно да се появи несъответствие в определен момент. При невъзможност за изпълнение на поръчката поради изчерпване на наличностите, "ИветНикол Комерс" ЕООД уведомява Потребителя чрез обаждане на посочен телефонен номер или чрез изпращане на посочен е-mail адрес за възможност да се промени поръчката.

    Всички поръчки се обработват и изпращат в рамките на 48 часа, в случай, че няма друга уговорка със съответните служители на фирмата. В доставката се включват поръчаните стоки, фактура, касова бележка (при заплащане в брой) и гаранция за стоките. Всеки продукт се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж. Можете да прочете повече подробности на страницата "Срокове и доставка".

    При проектиране и изграждане на комплексни решения за търговски обекти е необходимо клиентите да се свържат със служител на фирмата на посочените телефони, факс, скайп или електронна поща, за уточняване на подробностите и изготвяне на оферта, съобразена с конкретните условия и изисквания.

    Право на отказ от поръчка. Рекламации.


    Клиентът има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на един час в работен ден, считано от момента на изпращането й. Условията за рекламация на стоки в България се урежда от действащият в страната ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (ЗЗП), който можете да намерите ТУК. Според този закон и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.

  • Онлайн магазин от exsitee