• Сравни

  • Филтър

  • Промоции

  • Последно разгледани

   Няма открити резултати
  • Станете фен

   • Срокове и доставка

    Уважаеми клиенти,

     

    Поръчката през онлайн магазина се осъществява в няколко лесни стъпки, като следвате указанията. Поръчки през сайта се приемат в удобно за Вас време. В случай, че предпочитате да дадете поръчка по друг начин, а не онлайн, можете да ни изпратите e-mail на ivet73nikol@gmail.com или като използвате формата в страницата за контакт. Ако изпратите данни за контакт, ние ще се свържем с Вас. Също така можете да използвате телефон за връзка със служител на фирмата (в работното ни време от понеделник до петък, от 9:00 до 17:30 ч.).

     

    Как да поръчаме? Кога се доставя поръчката?


    Всеки потребител може да избере и да поръча стоки от магазина в няколко лесни стъпки като следва указанията. Полетата със звездичка * задължително се попълват.

    Разгледайте продуктите и натиснете бутон "Купи". Продуктът автоматично ще бъде добавен в кошницата за пазаруване. Добавяйте нови продукти по аналогичен начин, като преди окончателното изпращане на поръчката, можете да я прегледате и да я редактирате.

    Не сте длъжен да се регистрирате, за да поръчвате продукти. Регистрацията само ще улесни последващи поръчки, като данните Ви ще бъдат попълвани автоматично.

    След попълване на информацията, необходима за доставка на стоката, избор на метод за плащане, с натискане на бутона „Поръчай“, Вие стартирате поръчка към "ИветНикол Комерс" ЕООД, чието изпълнение започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата.

    Клиентът има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на един час в работен ден, считано от момента на изпращането й.

    Всеки потребител получава e-mail при промяна на статуса на поръчката. Писмото съдържа номер на поръчката, дата, информация за състоянието на поръчката, начин на плащане, адрес за доставка, куриер за доставка и суми за плащане.

    Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден.

    За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост от графика за посещение на куриерската фирма на населеното място.

     

    При проектиране и изграждане на комплексни решения е необходимо клиентите да се свържат със служител на фирмата на посочените телефони, факс, скайп или електронна поща, за уточняване на подробностите и подписване на договор за проектиране, доставка и инсталация на обурудването.

     

     

     

  • Онлайн магазин от exsitee