• Сравни

  • Филтър

  • Промоции

  • Последно разгледани

   Няма открити резултати
  • Станете фен

   • Срокове и доставка

    Уважаеми клиенти,

     

    Поръчката през онлайн магазина се осъществява в няколко лесни стъпки, като следвате указанията. Поръчки през сайта се приемат в удобно за Вас време. В случай, че предпочитате да дадете поръчка по друг начин, а не онлайн, можете да ни изпратите e-mail на sales@3pc.eu или като използвате формата в страницата за контакт. Ако изпратите данни за контакт, ние ще се свържем с Вас. Също така можете да използвате скайп или телефон за връзка със служител на фирмата (в работното ни време от понеделник до петък, от 9:00 до 17:30 ч.).

     

    Как да поръчаме? Кога се доставя поръчката?


    Всеки потребител може да избере и да поръча стоки от магазина в няколко лесни стъпки като следва указанията. Полетата със звездичка * задължително се попълват.

    Разгледайте продуктите и натиснете бутон "Купи". Продуктът автоматично ще бъде добавен в кошницата за пазаруване. Добавяйте нови продукти по аналогичен начин, като преди окончателното изпращане на поръчката, можете да я прегледате и да я редактирате.

    Не сте длъжен да се регистрирате, за да поръчвате продукти. Регистрацията само ще улесни последващи поръчки, като данните Ви ще бъдат попълвани автоматично.

    След попълване на информацията, необходима за доставка на стоката, избор на метод за плащане и куриер, с натискане на бутона „Поръчай“, Вие стартирате поръчка към Проектор.БГ ООД, чието изпълнение започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата.

    Клиентът има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на един час в работен ден, считано от момента на изпращането й.

    Всеки потребител получава e-mail при промяна на статуса на поръчката. Писмото съдържа номер на поръчката, дата, информация за състоянието на поръчката, начин на плащане, адрес за доставка, куриер за доставка и суми за плащане.

    Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден.

    За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост от графика за посещение на куриерската фирма на населеното място.

     

    Моля, обърнете внимание, че Проектор.БГ ООД изпълнява поръчки само на стойност над 30 лв. с ДДС за хартия и канцеларски материали. 

     

    При проектиране и изграждане на комплексни решения е необходимо клиентите да се свържат със служител на фирмата на посочените телефони, факс, скайп или електронна поща, за уточняване на подробностите и подписване на договор за проектиране, доставка и инсталация на обурудването.

     

    Специални отстъпки за училища, ОДЗ, корпоративни клиенти. Условия.

     

    Проектор.БГ ООД предлага търговска отстъпка за определени категории клиенти при постигане на определен оборот. Цените се визуализират само след регистрация и одобрение от администратор.

    • Учебни заведения (училища, детски градини, обучителни организации). За да бъде начислена отстъпка, изискването е фактурата да бъде издадена на учебно заведение или доставката да се осъществи на адрес на учебно заведение.
    • Корпоративни клиенти. За да се възползват от отстъпка, изискването е фактурата да бъде издадена на съответната организация.

     

    Избор на куриер.

     

    Проектор.БГ ООД предлага доставка със собствен транспорт (само в рамките на гр. София) и доставка с избрана от Вас куриерска фирма.

    Ние имаме договор с куриерска компания Еконт Експрес за преференциални цени, като се пердлага възможност за следните допълнителни услуги:

    • доставка до офис на Еконт
    • доставка до посочен адрес
    • доставка в рамките на същия ден със Смарт Куриер
    • доставка с опция преглед, преглед и тест
    • указания по пратка - получателя може да се разпореди
    • приоритет
    • обявена стойност

    Всеки клиент има право да избере фирмата, с която да бъде доставена поръчаната стока.

    Обърнете внимание, че сумата за транспорт се изчислява автоматично само при избор на следните куриери:

    • Еконт
    • Доставка с транспорт на Проектор.БГ ООД за гр. София (на стойност 8 лв. с ДДС)
    • Получаване на стока в офис на Проектор.БГ ООД


    За останалите куриерски фирми и изчисляване на стойноста за доставка, моля, посетете страницата на съответната фирма:

     

    В доставката се включват поръчаните стоки, фактура, касова бележка (при заплащане в брой) и гаранция за стоките. Всеки продукт се доставя с възможност да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж. Потребителят получава заявените стоки на посочен адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма.

  • Онлайн магазин от exsitee